Noticas IDI

L'IDI participa a la I Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera

L'IDI participa a la I Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera que tendrà lloc el proper dia 7 d’abril de 2022 de 9,30 a 15 hores, al Jardí de Ses Eres i Centre Antoni Tur "Gabrielet", a Sant Francesc Xavier. La fira comptarà amb diferents espais, des de taules informatives d'empreses amb ofertes de treball a tallers de formació per a interessats a emprendre.

De moment, hi ha inscrites vuit empreses relacionades amb el sector turístic i del transport, i una altra empresa de recursos humans que oferiran llocs de treball i faran entrevistes, encara que el termini de presentació d'empreses continua obert. També, les entitats col·laboradores de la fira oferiran informació sobre ocupació i formació.

Programa d’activitats

9.30 h Inauguració de la I Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera 2022

10.00 h Xerrada: "SOIB: eines per a la formació i l’ocupació", a càrrec d’Iván Zamora, tècnic d’Ocupació i Mercat del Treball (SOIB)

11.00 h Xerrada: "Metodologies àgils: com convertir una idea en un veritable negoci", a càrrec de Javier González Martínez, consultor i formador per al creixement empresarial (IES Marc Ferrer)

11.45 h Pausa

12.15 h Xerrada: "Coneix els recursos i ajudes per emprendre", a càrrec de Pere Jiménez Creis, cap del servei d'Informació i formació empresarial (IDI)

13.15 h Xerrada/Taller: "Crea el teu model de negoci amb mapes mentals", a càrrec de Pere Jiménez Creis, cap del servei d'Informació i formació empresarial (IDI)

14.15 h Taula rodona: “Formació, Ocupació i Emprenedoria”, moderada per Pere Jiménez Creis.

Si voleu assistir o participar en la fira, podeu fer-ho a través del següent Formulari d’inscripció/participacióI per a més informació podeu contactar a través de l'email: aodl@conselldeformentera.cat.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0229 segons. IDI versió 3.2.0-dev