Noticas IDI

Fundació Cibervoluntaris i l'IDI col·laboren per fomentar la formació en competències digitals

La Fundació Cibervoluntarios, en col·laboració amb l'IDI, ofereix formacions gratuïtes a totes les persones que necessitin millorar les competències digitals. Els tallers de dues hores de durada s'imparteixen en format online i estan adaptats a tots els nivells, des del més bàsic com a ús del correu electrònic i videotrucades, fins a un nivell més avançat com a gestió de xarxes socials i eines digitals per crear vídeo i podcast.

Les primeres formacions realitzades han estat dirigides específicament a dones, on han pogut aprendre eines digitals bàsiques com l'ús del correu electrònic, fer videotrucades, aprendre a utilitzar aplicacions d'oci i recomanacions de seguretat a Internet.

Els cursos del mes d'abril estan dedicats a les xarxes socials. El 12 d'abril s'oferirà un taller sobre com crear i configurar Facebook, Instagram, Tick Tock, Youtube o Twitter, i també s'incidirà sobre bones pràctiques de seguretat i privadesa. El 26 d'abril, la formació serà sobre com promocionar una marca a Internet mitjançant posicionament a cercadors, xarxes socials i email marketing.

El primer curs del mes de maig, programat per al dia 10, serà sobre les eines d'organització i gestió que ofereix Google de forma gratuïta, des del correu electrònic, crear i organitzar documents, organitzar l'agenda i fer videotrucades i reunions en línia. El 24 de maig, el curs estarà dedicat a l'administració electrònica. Els participants aprendran a utilitzar la signatura electrònica i els certificats digitals i els tràmits que poden fer amb l'Administració per Internet sense necessitat de desplaçar-se.

Pel que fa als cursos del mes de juny, estan dedicats a com crear i editar vídeo i podcast amb eines gratuïtes (10 de juny) i la creació de pàgines web gratuïtes amb Wordpress i Google Sites (21 de juny).

La inscripció als propers tallers està oberta i es pot realitzar des d'aquí

FEDER

Pàgina carregada en 0.0201 segons. IDI versió 3.2.0-dev