Noticas IDI

Una nova edició de la fira Arrels ha obert les portes a l’Espai Menorca

La Fira Arrels ha obert les portes aquest matí a l'Espai Menorca. Impulsada pel Departament d'Economia del Consell Insular, s'ha convertit en la cita gastronòmica de l'any a l'illa.

Arrels és un aparador de la diversitat i qualitat del producte de Menorca. Enguany, un 20% dels expositors que participen en Arrels ho faran per primer cop. Tots els expositors ofereixen, a més dels seus productes, degustacions elaborades que els visitants podran comprar i tastar.

S’hi poden trobar els productes més tradicionals: onze formatges diferents, quatre cellers de vi, embotits, cervesa, carn i peix, fruita i verdura o rebosteria. Però també productes singulars com microbrots, bolets, safrà, plantes aromàtiques, o brou en pols, entre d’altres. A més, Girona serà el territori convidat i a través del segell de qualitat Girona Excel·lent portarà sofregits, mel i vi de garnatxa.

Espai per tastar

Amb l’objectiu que els visitants no només coneguin la varietat de productes, sinó que puguin aprendre totes les seves particularitats, a l’Aula de Tast hi tindran lloc degustacions guiades, maridatges i xerrades de la mà dels mateixos productors. Podrem assistir a un tast de productes de la mar i de vins, a un taller de cocteleria amb licors, a un tast de formatges de cabra, a una degustació de maoneses i olis de Menorca, a un tast de productes del segell de Girona Excel·lent o un tast de cerveses artesanes.

La Fira Arrels es pot visitar fins demà, diumenge, de 10.00 h a 19.00 h. L’entrada té un cost de 3€ i inclou 3 tiquets de tast que els visitants podran intercanviar per degustacions en els expositors. Es poden adquirir més tiquets de tast per 1 € cada tiquet a l’entrada del recinte. Les activitats de l’Aula de Cuina i l’Aula de Tast seran gratuïtes i els tallers infantils tindran un cost de 2€.

Més informació i programació
www.firaarrels.com

FEDER

Pàgina carregada en 0.0244 segons. IDI versió 3.2.0-dev