Noticas IDI

Més de vint forners professionals competeixen a Campos per elaborar el millor pa moreno

Després de dos anys i de l’èxit de les edicions anteriors, dissabte dia 7 de maig els forns de l’illa tornen a dur els seus pans a Campos per participar en una nova edició de “Cercam un bon pa moreno” que organitza PAPAPA de l’Ajuntament de Campos amb el suport de l’Associació de Forners i Pastissers de Mallorca i Pa d’aquí.

El jurat haurà de puntuar cada un dels pans seguint les fulles de tast que se’ls proporcionarà i guanyarà el pa que tingui una millor puntuació. Els pans seran presentats al jurat de forma anònima de manera que només la organització podrà identificar numèricament a quin establiment pertany cada pa.

El dia de la fira PAPAPA el jurat tornarà a valorar la qualitat dels cinc pans finalistes per confirmar quin consideren que és el millor pa. Guanyarà el pa que obtingui la millor puntuació.

Fira PAPAPA22

La final del concurs estarà emmarcada dins el PAPAPA22, on els visitants podran degustar propostes de pans especials amb companatges realitzades pels forns campaners i propostes sense gluten.

A més els forners de Campos treballaran tot el matí en un obrador en viu. També el pastisser Maties Miralles oferirà un showcooking sota el títol “Tolón, un dolç amb llet”. Una altra cita pastissera serà amb la família Pomar que celebrarà el seu 120è aniversari amb una mostra dels seus pastissos més famosos.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0245 segons. IDI versió 3.2.0-dev