Noticas IDI

El programa ExposabyIDI dissenya una zona de venda al detall de Terracor

Terracor és una empresa mallorquina amb seu principal a la ciutat de Manacor, dedicada al cultiu de fruites, verdures, hortalisses i herbes aromàtiques. Es caracteritza pel compromís de respecte cap a la terra que es visibilitza en el sistema de producció integrada, que permet mantenir una producció dedicada al comerç, però sense perdre de vista el respecte pel medi ambient. L’empresa fa tres anys va fundar Terragust, que ofereix l’oportunitat de recuperar els orígens del camp de Mallorca, vivint una experiència única que uneix natura i gastronomia.

A través del programa ExposabyIDI, s’ha dissenyat una zona de venda al detall situada dins la nova nau al costat de la carretera Manacor-Palma, a més d’aplicar el marxandatge visual. S’ha aconseguit una distribució ordenada, reticular i fluïda, que permet visualitzar molt bé el producte des de l’entrada del local, la comoditat de la compra i provoca la visita del major nombre de prestatgeries. A més, s’ha obert un gran finestral perquè la primera imatge quan s’entra al local sigui tot el verd sembrat a l’hivernacle.

Al sostre, sobre les illes centrals i sobre el taulell, hi ha una estructura de fusta, que fan més dòcil i agradable el sostre pla i blanc, i serveixen per a penjar-hi la il·luminació i unes plantes penjants que ajuden a donar encara una imatge més natural.

El programa ExposabyIDI  impulsa la creació d’espais d’exposició de productes a les empreses industrials. L’objectiu és incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en aquest sector. A més, també es fomenta la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a la indústria balear. Per això, es proposa a les empreses industrials la creació d’un espai atractiu en el qual mostrar als consumidors els productes elaborats.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0221 segons. IDI versió 3.2.0-dev