Noticas IDI

El Palma International Boat Show tanca l'última edició amb més de 32.000 visitants, el doble que el 2021

L'última edició del Palma International Boat Show ha rebut la visita de més de 32.000 persones, xifra que representa un increment del 50 % respecte de la fira nàutica de 2021. Durant quatre dies, el certamen, que va tancar les portes el passat 1 de maig, ha viscut una gran afluència de professionals i aficionats a la nàutica que valoren molt positivament la qualitat de productes exposats i de les novetats presentades. El Palma International Boat Show està organitzat per l'IDI, entitat dependent de la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, i Balearic Yacht Brokers Association (BYBA).

Una vegada valorats els resultats d'aquesta última edició de la fira nàutica de Palma, l'organització assegura que «el certamen, no només ha tingut un gran èxit de participació d'expositors, amb 276 empreses, sinó que també ha funcionat molt bé a l’àmbit comercial i de promoció del sector, tal com demostren les xifres d'assistència de públic, que s'igualen a les de 2019, quan la fira comptava amb un dia més».

Cal destacar que un 87 % dels expositors enquestats han declarat que volen participar en el Palma International Boat Show de 2023, dada que reflecteix que la participació de les empreses ha estat satisfactòria i que la fira es tracta d'un esdeveniment comercialment rendible per al sector nàutic. A més, el 76 % dels participants aprova amb nota l'organització de la fira, i el 86 % està satisfet amb l'experiència de formar part del certamen nàutic.

L'última edició del Palma International Boat Show ha comptat amb 276 empreses participants, sis més que el 2019 i 49 més que l'any anterior, fet que representa un increment del 21 % respecte del 2021. A més, un total de 264 embarcacions s'han exposat a la mar. Aquesta edició ha despertat molt d’interès entre les empreses locals (54 %), nacionals (18 %) i internacionals (28 %). De fet, el Palma International Boat Show s'ha convertit durant els últims anys en l'esdeveniment que estrena la temporada nàutica i en una de les portes d'entrada més importants d'empreses internacionals que volen establir-se a les illes, o entaular relacions amb firmes locals per obrir noves vies de negoci.

El nàutic és un dels sectors considerats estratègics pel Govern per a l'economia de les Illes, ja que genera més de 4.500 llocs de feina directes, està format per unes 650 empreses i genera al voltant de 840 milions d'euros a l'any.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0249 segons. IDI versió 3.2.0-dev