Noticas IDI

Un establiment de turisme d’interior, el primer cas d’èxit de Reempresa Illes Balears

La cessió de l’establiment de turisme d’interior Can Tem d’Alcúdia ha protagonitzat el primer cas d’èxit de Reempresa, el programa que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. En aquest cas, s’ha tractat d’una cessió del negoci dins la mateixa família, ja que Magdalena Viver ha passat el relleu al seu fill Pere Reus.

Després d’anys gestionant el negoci situat a la casa familiar, na Magdalena va decidir jubilar-se i no tenia molt clar llogar o vendre l’establiment a un tercer, i va trobar en el relleu familiar la solució. En Pere va conèixer, gràcies al seu germà, l’IDI i el programa Reempresa. Els tècnics els varen assessorar en tot moment per tal de dur a terme el relleu amb les millors condicions per les dues parts. Tant en Pere com na Magdalena coincideixen en què els beneficis de Reempresa són la gratuïtat del servei, l’assessorament i acompanyament que reben per part de l’IDI, i la neutralitat que caracteritza aquest programa.

L’objectiu de Reempresa és evitar més tancaments d’empreses perquè no troben un relleu que pugui agafar el testimoni del negoci. Per una altra banda, Reempresa també suposa una oportunitat per a les persones que volen iniciar un projecte empresarial, ja sigui perquè estan a l’atur o volen autoocupar-se i convertir-se en el seu propi cap.

Tot i que aquest primer cas d’èxit es familiar, Reempresa compta amb un Marketplace on s’anuncien els negocis que se cedeixen i els reemprenedors que cerquen un nou projecte.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0201 segons. IDI versió 3.2.0-dev