Noticas IDI

L’Ajuntament de Llucmajor posa en marxa el programa Comerç i Escola de l'IDI

L’Ajuntament de Llucmajor, a través de l’àrea de Comerç, incentiva les compres als comerços locals mitjançant la posada en marxa del programa, Comerç i Escola, dissenyat per l’IDI de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears. D'aquesta manera vol contribuir a crear l’hàbit de la compra de proximitat ja des de les edats més primerenques. L’objectiu principal és que els infants puguin conèixer de primera mà les botigues del seu poble i valorar així la importància del comerç local.

A través del programa Comerç i Escola està previst que participin al voltant d’uns 200 alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles de Llucmajor, com ara CEIP Rei Jaume III, Nostra Sra. de Gràcia i Sant Bonaventura, en les activitats destinades a posar en contacte als infants amb el teixit comercial del municipi.

El programa consta de dues parts: una primera on l’Aodl de l’Ajuntament ha donat a conèixer als centres educatius el programa i ha posat a l’abast dels educadors dels centres el material didàctic per tal que els professors puguin treballar dins l’aula les fitxes i perquè l’alumne sigui l’artífex de l’aprenentatge amb situacions properes i pròpies del dia a dia.

I una segona part, on es faran visites guiades als establiments del municipi i els infants podran apropar-se al comerç de proximitat i als diferents oficis del poble. Per aquest motiu s’han creat unes rutes específiques per a cada escola, amb un codi QR, en el qual participen diversos Comerços Emblemàtics de Llucmajor: Ferreteria Llompart, Forn Can’n Guasp, Impremta Moderna, Objetario, Forn Can’n Pau, Forn Ca’n Tofolet i d’altres establiments del municipi com Merceria Bolero, Òptica Llucmajor, Popster, Colorins i Eco-Viure. Durant el recorregut, els comerciants mostraran el seu ofici i respondran a totes les preguntes dels alumnes.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0155 segons. IDI versió 3.2.0-dev