Noticas IDI

Nova imatge de l'espai expositiu de Winterhager gràcies al programa exposabyIDI

L'empresa Winterhager, especialitzada en interiorisme i mobles de fusta massissa fets a mà, ha participat en el programa ExposabyIDI amb l'objectiu de desenvolupar un projecte de disseny per al nou showroom que obre al centre del poble de Ses Salines, una solució que representi l'esperit artesà i posi el focus en la calidesa de la matèria primera, la fusta.

El projecte inclou el disseny de tota la distribució del local i la zonificació del producte aplicant el marxandatge visual. Es tracta d'una distribució ordenada i fluida, que permet visualitzar molt bé el producte des de l'entrada del local. La mateixa fisonomia de l'espai marca ja les diferents zones del showroom, i al centre del local es col·loca l'exposició del producte líder, les taules grans de fusta. El final del local es reserva per a la zona més privada, el taulell, mobles amb mostraris i l'àrea d'atenció al client.

Cada Showroom està senyalitzat amb un monòlit de fusta natural i un text en vinils blancs indicant la zona de l'exposició. Per poder transmetre l'esperit artesà de l'empresa, es crea un Mur Filosofal, dedicat a expressar l'essència de Winterhager amb l'exposició d'eines antigues de la fusteria i fotografies de la feina manual de la fusteria.

Si veneu o fabricau producte local i voleu crear o millorar un espai expositiu adequat per atreure els vostres potencials clients, si voleu convertir el procés de compra en una experiència per als clients, deixau-vos assessorar i sol·licitau informació sobre el programa ExposabyIDI per ser més competitius.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0236 segons. IDI versió 3.2.0-dev