Noticas IDI

La propera edició del Palma International Boat Show tindrà lloc del 27 al 30 d'abril de 2023 en el Moll Vell de Palma

La darrera fira, organitzada per l'IDI i BYBA, va comptar amb 276 expositors i 32.000 visitants.

La propera edició del Palma International Boat Show tindrà lloc del 27 al 30 d'abril de 2023 en el Moll Vell de Palma, dates que suposen que el certamen inauguri una altra vegada la temporada nàutica del Mediterrani.

La passada edició de la fira va representar la recuperació després de la pandèmia. Va reunir 276 empreses participants, un 21% més respecte a l'any anterior, i 264 embarcacions exposades en la mar. A més, el Palma International Boat Show va rebre la visita de més de 32.000 persones, xifra que va representar un increment del 50% respecte de la fira nàutica de 2021. Durant quatre dies el PIBS va tenir una gran afluència de professionals i aficionats a la nàutica que van valorar molt positivament la qualitat dels productes exposats i de les novetats presentades.

El Palma International Boat Show converteix les Illes Balears en el centre neuràlgic de la nàutica professional i d'esbarjo, i acull presentacions a escala mundial de nous productes d'una indústria considerada estratègica per a l'economia de les Illes Balears. A més de l'oferta d'embarcacions noves, equipament i serveis nàutics, la fira compta amb una gran exposició de iots de més de 24 metres d'eslora i una àrea destinada a empreses de reparació i manteniment d'embarcacions.

Està previst que les tasques de comercialització de la pròxima edició de la fira comencin el mes de setembre. Tota la informació estarà disponible en la web www.palmainternationalboatshow.com

FEDER

Pàgina carregada en 0.0244 segons. IDI versió 3.2.0-dev