Noticas IDI

L’empresa Ecoquímic presenta un prototip de dispensador autoservei de productes de neteja per incentivar la reutilització d’envasos

La màquina ofereix sis productes Desimper, on cada client pot adquirir còmodament la botella i omplir-la amb el producte desitjat. Aquesta botella adquirida servirà per ser reutilitzada a la màquina; així, a partir del segon ús, es contribueix a preservar el medi ambient eliminant 100 % de la petjada de carboni en l’ús de plàstic.

Entre els principals beneficis de la màquina dispensadora cal destacar que la distribució és de quilòmetre 0, reforça la indústria local de Mallorca, ajuda a reduir en un 70 % l’ús de plàstic i CO2 i incentiva la reutilització de les botelles.

Aquesta empresa ha creat un prototip de dispensador autoservei gràcies a la línia de subvenció destinada a promoure actuacions d’inversió per a la modernització de l’estructura productiva i digital de l’activitat industrial (2021), concretament el Programa 1. Disseny i innovació (Adquisició de prototips que han de ser utilitzats als centres de treball de l’entitat sol·licitant situats a les Illes Balears). La quantia de l’ajuda de la subvenció és d’uns 80.000 euros.

Ecoquímic és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector de fabricació de productes químics i biològics.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0231 segons. IDI versió 3.2.0-dev