Noticas IDI

Programes formatius gratuits per al sector artesà

L'Escola d'Organització Industrial (EOI) en col·laboració amb Fundesarte han dissenyat una sèrie de programes formatius per al sector artesà amb l'objectiu principal de combatre algunes de les debilitats detectades a l'informe de situació del sector realitzat per aquestes dues organitzacions: la manca de competències empresarials per desenvolupar models de negoci, estratègia i gestió a les empreses artesanes, o la manca de competències digitals per aprofitar els avantatges de la digitalització.

Els cursos tenen una durada de 60 hores lectives i són 100% gratuïts i en línia. A més, cada participant comptarà amb 10 hores de tutories personalitzades per tractar casos concrets.

Els cursos, que començaran el mes d'octubre de 2022, són els següents:

  • Curs de consolidació d'empreses artesanes, amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses artesanes mitjançant la formació en models de negoci, finances i comptabilitat, màrqueting i comercialització, desenvolupament de producte, sostenibilitat, digitalització i internacionalització.
    • Dies: dimarts i dijous
    • Horari: de 17.30 a 20.30 hores
  • Curs d'emprenedoria artesanal, amb la finalitat de potenciar el desenvolupament de projectes emprenedors vinculats al sector artesà i creatiu mitjançant la formació en models de negocis, desenvolupament de producte, màrqueting digital, finances, legal, sostenibilitat o comercialització.
    • Dies: 2-3 horabaixes a la setmana (pendent de confirmar)
    • Horari: de 18.00 a 21.00 hores

Les persones interessades poden inscriure's des del següent enllaç. El termini d'inscripció per a ambdós cursos finalitza el 16 d'octubre.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0889 segons. IDI versió 3.2.0-dev