Noticas IDI

Els reptes mediambientals per a la indústria i les oportunitats dels nous models econòmics, protagonistes de la jornada de sostenibilitat industrial

L’IDI organitza una Jornada a la Sostenibilitat Industrial amb l’objectiu de sensibilitzar la indústria sobre els reptes mediambientals i les oportunitats que ofereixen els impactes positius dels nous models econòmics. L’esdeveniment tendrà lloc el dimecres 14 de desembre a partir de les 9.00 h a la sala d’actes de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (Pl. Son Castelló, 1. Palma).

Tot i que fins ara la sostenibilitat a l’empresa es contemplava només com a una opció, el context actual ens diu que el moment és ara, i que ja és una responsabilitat de tots. És per això que des de l’IDI s’han posat en marxa projectes per acompanyar i assessorar les empreses en el camí cap a la sostenibilitat, com per exemple la marca de garantia ILS, els XECS de consultoria Isostenibilitat, o jornades de sensibilització dirigides a les empreses.

Els assistents a la propera jornada, totalment gratuïta, aprendran, entre d’altres qüestions, com ens afecta actualment el canvi climàtic, com calcular la petjada ambiental de l’empresa, els efectes positius a les empreses de l’economia circular, i les subvencions econòmiques existents per impulsar la sostenibilitat.

Incripcions

A més, s’ha preparat un programa complet durant el qual es coneixeran casos d’èxit empresarials a càrrec de ponents com Ana Plaza, directora de comunicació i relacions públiques de YUCCS; Ernesto Barceló, director corporatiu d’ESG de GESTAMP; Isabel López-Rivadulla, directora de màrqueting, comunicació i sostenibilitat de SIGNUS; i Javier Carmona, director de màrqueting, comunicació i
sostenibilitat de LA UNION Corp.

Consulta el programa complet

FEDER

Pàgina carregada en 0.0206 segons. IDI versió 3.2.0-dev