Noticas IDI

Fins a una quinzena d'empreses podran participar a la propera convocatòria del programa ExposabyIDI

Exposabyidi ofereix un servei personalitzat en el disseny d'un espai expositiu per als productes industrials de les empreses productores de les Illes Balears, per així fer el producte local més competitiu. En la propera convocatòria de 2023 hi podran participar fins a quinze empreses.

L’objectiu és la incorporació del disseny com a eina per posar en valor els articles elaborats a les diferents Illes. Així, fins a quinze empreses podran participar hi en aquesta edició, a través del qual obtindran un assessorament personalitzat de l’IDI que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l’àrea on s’exposarà el producte local.
 
El programa, totalment gratuït, contribueix a fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial, així com actualitzar la imatge del producte local a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes. A més, també s’impulsa la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors, necessaris a tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.
 
Fins al moment, un total de 38 empreses de sectors com hàbitat, moda o agroalimentari ja han participat a les anteriors convocatòries d’ExposabyIDI, amb un grau de satisfacció molt elevat. Els interessats es poden inscriure en el programa entre l'1 de desembre de 2022 i el 30 de gener de 2023

Per a més informació

Catàleg de projectes acabats de 2022

FEDER

Pàgina carregada en 0.0267 segons. IDI versió 3.2.0-dev