Noticas IDI

Els reptes mediambientals per a la indústria i les oportunitats dels nous models econòmics, protagonistes de la jornada de sostenibilitat industrial de l’IDI

Aquest matí ha tengut lloc la jornada organitzada per l’IDI sobre Sostenibilitat Industrial amb l’objectiu de sensibilitzar a la indústria sobre els reptes mediambientals i les oportunitats que ofereixen els impactes positius dels nous models econòmics. L’acte, que s’ha celebrat a la sala d’actes de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius y Memòria Democràtica, ha contat amb la presència d'una cinquantena d'empreses. 

Durant el matí, s’ha duit a terme un programa complet en el qual s’han conegut casos d’èxit empresarials a càrrec de ponents com Ernesto Barceló, director corporatiu d’ESG de GESTAMP; Isabel López-Rivadulla, directora de màrqueting, comunicació i sostenibilitat de SIGNUS; i Javier Carmona, director de màrqueting, comunicació i sostenibilitat de LA UNION Corp.

També hi han participat ponents com Octavio Acosta, responsable de Desenvolupament de Negoci a ECOTERRAE. Especialista i professor en Estratègia, Sostenibilitat, RSC i Canvi Climàtic; Miquel Angel Colom, cap de Servei de Residus i Sòls Contaminants; Ana Mezo, responsable de Projectes d’Empresa y Medi Ambient d’IHOBE; Tomeu Comas, cap de departament d’Energia i Canvi Climàtic de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica.

Tot i que fins ara la sostenibilitat a l’empresa es contemplava només com a una opció, el context actual ens diu que el moment és ara, i que ja és una responsabilitat de tots.

És per això que des de l’IDI s’han posat en marxa projectes per acompanyar i assessorar les empreses en el camí cap a la sostenibilitat, com per exemple la marca de garantia ILS, els XECS de consultoria Isostenibilitat, o jornades de sensibilització dirigides a les empreses.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0228 segons. IDI versió 3.2.0-dev