Noticas IDI

L'interiorisme, la moda i el food design, protagonistes de la IV edició de Mallorca Design Day

Els nous talents de la moda, el disseny d'interiors i Food Design tenen una cita: la IV edició de Mallorca Design Day, que compta un any més amb la col·laboració de l’IDI. El festival de disseny, que premia les joves promeses ja té data, se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de març a Palma i Inca, posicionant a l'illa de Mallorca com a referent del disseny emergent nacional i balear.

La quarta edició del certamen se celebrarà en diferents localitzacions de marques internacionals a Palma, com Cosentino i Aquaquae, i a la Fàbrica Ramis, a Inca. S'atorgaran premis nacionals d'interiorisme i moda, que comptaran amb una aportació econòmica de 2.000€ per categoria, així com un accèssit a la millor col·lecció balear de moda dotat amb 800€ per ajudar a executar la col·lecció que presenti a la passarel·la. El jurat, que es donarà a conèixer abans del mes de març, estarà format per personalitats reconegudes dins del sector del disseny, com a representants de l’ACME i premsa nacional especialitzada.

El Food Design es consolida com a nova categoria dins del certamen amb un accèssit balear. Aquesta disciplina valora no sols la creació de nous plats, sinó també envasos, espais, objectes i formes de presentació, fusionant destresa culinària, creativitat i disseny.

Mallorca Design Day comptarà enguany amb una col·lecció càpsula dissenyada en exclusiva per a l'ocasió per Lis Domínguez, guanyadora del certamen de Disseny de Moda del programa cultural Art Jove 2022.

Una de les novetats més destacades del festival ha estat la presentació de la nova imatge, un logotip que mostra l'evolució de la plataforma: un disseny d'acord amb les tendències i el desenvolupament del propi esdeveniment.

Durant el festival es realitzaran diferents activitats culturals com a conferències, exposicions, design talks, i desfilades de la mà de convidats referents del sector del disseny.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0399 segons. IDI versió 3.2.0-dev