Noticas IDI

L’IDI participa a la primera Fira de l’Ocupació del Pla

L’IDI ha participat aquest matí a la primera edició de la Fira d’Ocupació del Pla, organitzada per la Mancomunitat del Pla de Mallorca i que ha reunit al teatre de Petra les principals entitats relacionades amb l’ocupació i emprenedoria.

El cap de servei d’Informació i Talent Empresarial, Pere Jiménez, ha ofert una xerrada sobre la planificació creativa del futur professional a través de mapes mentals. A més, també s’han atès les diferents consultes sobre la creació d’empreses dels assistents a la fira.

La Fira ha estat un espai de trobada entre les empreses que cerquen treballadors/es i persones desocupades o en millora d'ocupació. Al mateix temps, s’hi han ofert recursos, eines, estratègies i propostes formatives per a la millora de l'ocupació en el Pla de Mallorca.

Aquesta iniciativa de la fira va sorgir de la Taula de Formació, Ocupació i Empresa que reuneix a més de 20 entitats que es varen comprometre a treballar de manera conjunta per desenvolupar iniciatives generadores d’ocupació de qualitat.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0223 segons. IDI versió 3.2.0-dev