Noticas IDI

Els comerços ja es poden inscriure en la campanya de Bons Illes Balears per al mes de març

La Direcció General de Comerç posa en circulació els bons comercials que es podran bescanviar en els comerços adherits de les Illes Balears entre el 21 de març i el 15 d’abril.

A partir d’aquest dimecres, 22 de febrer, i fins al pròxim 15 de març, els comerços de les Illes que vulguin participar en la pròxima edició de la campanya #BonsIllesBalears del Govern es podran inscriure en aquesta web.

El procés d’inscripció que s’obre ara als comerços és el que correspon a la primera campanya, dotada de mig milió d’euros i que posarà en circulació més de 30.000 bons descompte que els usuaris podran canviar entre el 21 de març i el 15 d’abril.

El funcionament de la pròxima edició serà el mateix de campanyes anteriors: cada ciutadà major de 16 anys resident a les Illes Balears rebrà fins a quatre bons de 15 euros que podrà bescanviar a establiments adherits a la campanya per compres superiors a 30 euros, fins a un màxim de 60 euros de descompte per persona.

Els bons es podran acumular en una sola compra o usar en diferents compres, en diversos o en un únic comerç, i s’han de sol·licitar directament a les botigues (no són aplicables a compres per Internet).

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0218 segons. IDI versió 3.2.0-dev