Noticas IDI

El Ministeri de Ciència i Innovació convoca l'edició 2023 dels Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny

El Ministeri de Ciència i Innovació convoca els Premis Nacionals d'Innovació i Disseny, que són el reconeixement més important d'Espanya en els àmbits de la innovació i el disseny, i distingeixen persones i entitats que han fet de la innovació un element indispensable en el desenvolupament de la seva estratègia professional i del seu creixement empresarial.

Així mateix, distingeixen els professionals i empreses que han contribuït significativament a l'increment del prestigi del disseny espanyol i a les entitats que, incorporant-lo a la seva estratègia empresarial, han demostrat que el disseny és una potent palanca d'innovació i competitivitat.

Les set categories dels premis són les següents:

- Premi Nacional d'Innovació en la modalitat ‘Trajectòria Innovadora’, dirigit a persones amb una trajectòria d'almenys quinze anys en la qual la innovació ha estat una de les característiques rellevants.
- Premi Nacional d'Innovació en la modalitat ‘Gran Empresa Innovadora’, dirigit a grans empreses amb una activitat innovadora d'almenys quinze anys.
- Premi Nacional d'Innovació en la modalitat ‘Petita i mitjana empresa Innovadora’, dirigit a petites i mitjanes empreses amb demostrada activitat innovadora d'almenys cinc anys.
- Premi Nacional d'Innovació en la modalitat ‘Jove Talent Innovador’, dirigit a persones amb un demostrat potencial innovador, l'edat del qual no sobrepassi els 35 anys.
- Premi Nacional de Disseny en la modalitat ‘Trajectòria en Disseny’, dirigit a professionals del disseny amb una trajectòria d'almenys quinze anys de reconegut prestigi en el sector.
- Premi Nacional de Disseny en la modalitat ‘Disseny i Empresa’, dirigit a empreses que hagin incorporat el disseny a la seva estratègia empresarial durant almenys deu anys.
- Premi Nacional de Disseny en la modalitat ‘Joves Professionals del Disseny’, dirigit a dissenyadors i dissenyadores menors de 35 anys.

El caràcter d'aquestes distincions és honorífic, excepte la modalitat de ‘Petita i mitjana empresa Innovadora’, dotada amb 50.000 euros; la de ‘Jove Talent Innovador’, amb 30.000 euros; la de ‘Trajectòria en Disseny’, amb 50.000 euros; i la de ‘Joves Professionals del Disseny’, amb 30.000 euros.

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al pròxim 15 de juny a les 15.00 h.

Més informació 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0237 segons. IDI versió 3.2.0-dev