Noticas IDI

Taller sobre PNL i comunicació efectiva per impulsar la gestió de les empreses a partir del talent

L’IDI, a través d’Italent, organitza un taller presencial sobre PNL (programació neurolingüística) i comunicació efectiva dirigit a empresaris, directius, gerents i responsables de Recursos Humans, entre d’altres. Entre els principals objectius del curs hi ha l’impuls i el foment de la gestió eficient de les empreses a partir de la millora del talent dels treballadors, a més de com atreure, retenir i desenvolupar el talent, entre d’altres. També s’entrenarà el desenvolupament personal i el lideratge propi mitjançant el domini personal i el d’equips.

El taller consta de dues sessions presencials que tendran lloc els dies 24 i 26 d'octubre de 16.00 a 19.00 h, a la seu de l’IDI (Pl. Son Castelló, 1. Palma). La formació, que és gratuïta però que precisa d’inscripció prèvia, anirà a càrrec d’Esteban Cuéllar, consultor i formador estratègic de PNL, Habilitats i Actitud de l’Instituto de la Excelencia. 

Durant les dues sessions es tractaran diversos temes com:

  • Relacions i comunicació
  • Desenvolupament personal i lideratge
  • Habilitats de la intel·ligència emocional: autoconsciència, autocontrol i assertivitat
  • Resolució de conflictes

A més, durant el curs es practicaran diversos tipus de comunicació: la comunicació amb un mateix, amb una altra persona, i la d’equip. 

Més informació i inscripcions

FEDER

Pàgina carregada en 0.0231 segons. IDI versió 3.2.0-dev