Noticas IDI

Programa d’activitats de la Setmana del Pa 2023

Avui celebram el Dia Internacional del Pa, una jornada per reconèixer el valor d’aquest aliment i de les persones que l’elaboren. 

Les Illes Balears compten amb moltes varietats de pa tradicional, un patrimoni valuós que s’ha de mantenir en el temps: pa pagès (blanc i moreno) pa de xeixa, llonguet, panet d’oli, galetes fortes d’Eivissa, galeta d’oli, cóc, magraneta i pa de Viena.

Des de l’IDI, juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, i a través del distintiu Pa d’Aquí, forn i tradició, han preparat tot un programa d’activitats per celebrar aquest dia: 

Dilluns, 16 d’octubre, 17.00 h
Tast de pa de xeixa i showcooking llonguet gourmet, a càrrec de José Cortés, president de l’Associació de Cuiners de Balears (ASCAIB), xef, formador i assessor gastronòmic, al quiosc de la plaça de l’Olivar de Palma.

Dimarts, 17 d’octubre, 11.30 h
Presentació de la Ruta del Llonguet 2023, al quiosc de la plaça de l’Olivar de Palma. 

Dimecres, 18 d’octubre, 11.00 h
Ruta dels forns emblemàtics de Campos, a càrrec de Tomàs Vibot, escriptor, investigador i divulgador de la cultura i el patrimoni. Coneixerem i tastarem els forns de Can Pere, Can Bet i Pastisseries Pomar.
Inscripcions

Dijous, 19 d’octubre, 11.00 h
Classe magistral “Joves forners, entre tradició i modernitat”, a càrrec de David Solana de l’Obrador Abantos, a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. 
Inscripcions

FEDER

Pàgina carregada en 0.0249 segons. IDI versió 3.2.0-dev