Noticas IDI

Formentera suma dos establiments més al catàleg d’Emblemàtics Balears

Formentera ha sumat dos comerços més al catàleg d’Emblemàtics Balears, impulsat per la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, a través de la Direcció General d’Empresa, Autònoms i Comerç i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), i amb la col·laboració del Consell. Així, Formentera compta ja amb vuit establiments emblemàtics.

El projecte Comerços Emblemàtics de les Illes Balears neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis. Un dels objectius d’aquest projecte és donar a conèixer la singularitat de cada municipi a través dels seus establiments emblemàtics.

Els nous establiments adherits a Emblemàtics Balears són:

- Can Forn (supermercat): arrelat amb història

- Macramé Ferrer (moda): arrelat amb història

Els establiments de Formentera que ja formaven part del catàleg són:

- Forn Can Jeroni (forn i pastisseria): arrelat amb història

- Forn Can Manolo (forn i pastisseria): emblemàtic

- Forn Sant Ferran (forn i pastisseria): arrelat amb història

- Llibreria Tur Ferrer (llibreria i papereria): amb història

- Sa Farinera (productes agrícoles i per a animals): emblemàtic

- Teixits J. Marí Serra (teixits i roba de casa): amb història

Actualment, hi ha 28 municipis d’arreu de les Illes Balears amb un total de 317 comerços catalogats. Formentera ja compta amb vuit establiments, i la resta de municipis que també en tenen són: Alaró (4), Alcúdia (7), Algaida (5), Artà (7), Campos (16), Consell (6), Esporles (5), Felanitx (12), Inca (14), Lloseta (7), Llucmajor (10), Manacor (25), Marratxí (12), Palma (73), Pollença (9), Porreres (8), Santa Maria del Camí (15), Santanyí (7), sa Pobla (7), Selva (1), Alaior (5), Ciutadella (14), es Mercadal (1), Ferreries (11), Maó (18), Santa Eulària des Riu (5), Sant Josep de sa Talaia (5), Formentera (8). Per categories, hi ha 87 establiments emblemàtics; 103 d’arrelats i amb història; 28 amb patrimoni i història; 51 amb història; 40 d’arrelats; 6 d’arrelat i amb patrimoni, i 2 amb patrimoni.

Més informació a www.emblematicsbalears.es 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0258 segons. IDI versió 3.2.0-dev