Noticas IDI

L'IDI serà l'ambaixador a la GEW, Setmana Internacional de l'Emprenedoria

L'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) ha estat nomenat ambaixador de la Global Entrepeneurship Week (GEW), un esdeveniment que té com a objectiu la promoció de l’esperit emprenedor a nivell internacional. Cada any, la GEW promou la tercera setmana de novembre milers d’esdeveniments locals, nacionals i globals per inspirar a la ciutadania a emprendre, per facilitar-los tots els recursos necessaris, i per connectar-los amb tots els agents de l’ecosistema. Enguany, la GEW se celebrarà del 13 al 19 de novembre.

L'IDI, com a Agència de Desenvolupament Regional, desenvolupa juntament amb el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) les eines i ofereix el servei d’orientació a persones emprenedores de les Illes Balears, a través del programa Iemprèn. És per aquest motiu que la Fundació Autoocupació, impulsora de la GEW a nivell estatal, ha nomenat a l'IDI com a ambaixador de la GEW a Balears per tal d’aconseguir una major promoció de la setmana de l’emprenedoria a través de la feina conjunta de totes les institucions involucrades. 

Com a ambaixadors de la GEW, l’objectiu de l’IDI serà concentrar l’atenció del major nombre de persones, entitats i empreses sobre la importància de la figura de la persona emprenedora i el seu talent, a les Illes Balears, i sobre la necessitat de comptar amb un ecosistema emprenedor favorable a la creació d’empresa. Així, s’han organitzat més de quinze esdeveniments amb motiu de la GEW, entre els quals hi ha formacions, ponències, o fòrums, presencials i en línia per poder arribar a tota la ciutadania. 

A més, l’IDI involucrarà totes les entitats que formen part de la Xarxa de Serveis Públics Empresarials (XSPE), una iniciativa de l’IDI única a nivell estatal i que reuneix totes les entitats i organitzacions de les Illes Balears que treballen per fomentar l’emprenedoria, ja que una de les funcions de l’ambaixador és establir aliances amb altres organitzacions de la zona perquè també organitzin activitats amb motiu de la GEW, tot per dinamitzar l’ecosistema emprenedor del territori.

La passada edició de la GEW va celebrar més de 40.000 esdeveniments a 180 països involucrant més de 20.000 organitzacions i a més de 10 milions de participants

FEDER

Pàgina carregada en 0.0179 segons. IDI versió 3.2.0-dev