Noticas IDI

Nova convocatòria d’ExposabyIDI, que crea espais d’exposició per fer més competitiu el producte local

Les empreses que fabriquin o venguin producte local ja es poden apuntar al programa ExposabyIDI de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), entitat dependent de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia. L’objectiu d’aquest programa és la creació d’espais d’exposició per al producte local de les Illes amb la intenció de donar-li més visibilitat i fer-lo més atractiu per contribuir així a millorar la seva competitivitat.

ExposabyIDI incorpora el disseny com a eina per posar en valor els articles elaborats a les diferents illes. Així, les empreses participants obtenen un assessorament personalitzat de l’IDI, que visita l’espai, n’analitza les mancances i planteja una proposta per millorar el disseny expositiu de l’àrea on s’ha d’exposar el producte local. A més, també s’hi apliquen les tècniques de marxandatge visual, com la col·locació del producte o els estudis de composició. Tot, per tal de destacar el producte local mitjançant la renovació, l’adequació i la personalització de l’espai destinat a la seva venda.

El programa també contribueix a impulsar la figura del dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i trets diferenciadors, necessaris i a tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.

ExposabyIDI està obert a empreses que fabriquin o venguin productes locals de les Illes Balears i que disposin d’un espai expositiu, ja siguin locals comercials; indústries; estands per a fires locals, nacionals o internacionals, o d’altres.

Fins al moment, un total de 51 empreses han participat a ExposabyIDI, un 40 % de les quals ja han materialitzat el projecte de renovació o ho estan fent. Pel que als sectors dels participants, els majoritaris són: agroalimentari (45 %), hàbitat (27 %) i moda (12 %).

Els interessats es poden inscriure en el programa fins al 31 de gener a través d’aquest enllaç.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0180 segons. IDI versió 3.2.0-dev