Noticas IDI

Gran èxit de la setmana mundial de l'emprenedoria 2023 a les Illes Balears

La Global Entrepreneurship Week (GEW) 2023, celebrada del 13 al 19 de novembre, promoguda per la Global Entrepreneurship Network i de la qual l’IDI és l’entitat ambaixadora a les Balears, ha tancat la seva 16a edició amb un gran èxit de participació.

L'objectiu de la GEW és celebrar i promoure l'emprenedoria, connectar els ecosistemes emprenedors i facilitar que qualsevol persona en el món tingui la il·lusió, les competències i accés als recursos necessaris per crear la seva pròpia empresa.

La GEW 2023 s'ha celebrat en més de 180 països, en els quals més de 20.000 institucions compromeses amb l'emprenedoria han organitzat més de 43.000 esdeveniments en els quals han participat més de deu milions de persones.

A Espanya, Autoocupació ha coordinat més de 600 activitats, organitzades per més de 200 organitzacions públiques i privades, en 16 comunitats autònomes i en més de 90 ciutats, en les quals han participat més de 20.000 persones. Espanya ha estat la quarta en nombre d'esdeveniments de la GEW a nivell mundial.

A les Illes Balears, l’nstitut d'Innovació Empresarial dels Illes Balears ha actuat com a ambaixadora promovent activitats i esdeveniments en col·laboració amb altres institucions balears.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0231 segons. IDI versió 3.2.0-dev